Verlengen bestaand Office 365 personal of Home abbonement.

1. Vraag een licentiecode aan bij DMED Automatisering
  2. Controleert u uw e-mail op een ontvangstbevestiging met daarin de productcode van 25 tekens.
  3. Ga naar Office.com/setup.
  4. Voer de productcode in en kies Volgende.
  1. Kies Aanmelden op de volgende pagina.
  2. Meld u aan met de naam en het wachtwoord voor het Microsoft-account dat u gebruikt voor Office 365.
  1. Uw abonnement wordt verlengd en de     nieuwe vervaldatum wordt weergegeven. Kies Volgende om naar de     pagina Mijn Office-account te gaan, waar u Office (opnieuw) kunt installeren en uw abonnement op Office 365 Home kunt delen.

https://support.office.com/nl-nl/article/Office-365-voor-thuisgebruik-verlengen-58f3d0f8-15c4-4ad8-8c5f-16d682e8b545