1. Sluit Outlook af.
  2. Open het Configuratiescherm en voer een van de volgende handelingen uit:
    1. In Windows 10, Windows 8.1 of Windows 7, klikt u op Start, typ Configuratiescherm in het zoekvak en druk op Enter.
    2. In  Windows 8, doorhalen in aan de rechterkant opent de charms, tik of klik op Zoekenen typ Configuratiescherm in het zoekvak. Typ Configuratiescherm in het startscherm en tik of klik op Configuratiescherm in de zoekresultaten.
  3. Zoek in het Configuratiescherm en dubbelklikt u op E-mail.
  4. Klik op Profielen weergeven, selecteert u uw Outlook-profiel en klik vervolgens op Eigenschappen. (Properties)
  5. Klik op e-mailaccounts. Selecteer uw e-mailaccount en klik vervolgens op wijzigen. (Change)
  6. Klik op Meer instellingenin het dialoogvenster Accountinstellingen .
  7. Selecteer het tabblad beveiliging in het dialoogvenster Microsoft Exchange .
  8. In de lijst netwerk aanmeldingsbeveiliging , selecteer Anonieme verificatieen klik op OK.
  9. Klik op volgende, klik op Voltooienen klik vervolgens op sluiten in het dialoogvenster Accountinstellingen .
  10. Klik op sluiten in het dialoogvenster E-mailinstellingen en klik op OK om te sluiten van het Configuratiescherm E-mail .

https://support.microsoft.com/nl-nl/help/2984912/outlook-continually-prompts-for-your-password-when-you-try-to-connect-to-office-365